IVA GTE 50

De IVA GTE is een moderne stadsscooter en uitstekend geschikt voor het dagelijkste gebruik bij zowel korte als lange ritten. Wat deze IVA GTE zo bijzonder maakt is natuurlijk het zeer sportieve en strakke design, waar je direct aan denkt bij de naam GTE.

Door de combinatie van een lage zithoogte, een licht gewicht en sportieve banden is de scooter uiterst wendbaar en kent het een zeer stabiele wegligging. Een ideale combinatie!

De IVA GTE beschikt over een speciaal zadel, met voldoende ruimte in de buddy ruimte voor o.a. een helm, wat het ook nog eens praktisch maakt.

De technische aspecten:
De IVA GTE  is voorzien van een EURO4 4-takt motorblok. Deze 4-takt technologie is niet alleen betrouwbaar maar vooral ook erg zuinig. Zo is een brandstofverbruik van 1 op 35 zeer gebruikelijk voor een 4-takt. Daarnaast beschikt de IVA GTE  over een tankinhoud van 4,5 liter. Met een volle tank kan deze IVA GTE daardoor een afstand van ongeveer 180 kilometer afleggen. Bovendien rijdt de IVA GTE  gewoon op Euro95 benzine en daardoor hoeft u niet meer apart olie bij te voegen.

 • IVA GTE 50 ZWART
  IVA GTE 50 ZWART

  De IVA GTE is voorzien van een EURO4 4-takt motorblok. Deze 4-takt injectie technologie is niet alleen betrouwbaar maar vooral ook erg zuinig. Zo is een brandstofverbruik van 1 op 40 zeer gebruikelijk voor een 4-takt.

  € 1.199,00 € 1.099,00
 • IVA GTE 50 Mat ZWART
  IVA GTE 50 Mat ZWART

  De IVA GTE is voorzien van een EURO4 4-takt motorblok. Deze 4-takt technologie is niet alleen betrouwbaar maar vooral ook erg zuinig. Zo is een brandstofverbruik van 1 op 40 zeer gebruikelijk voor een 4-takt.

  € 1.199,00 € 1.099,00